Tanárbúcsúztató (2017)

Iskolánkban már régi hagyomány, hogy a ballagást megelőzően a nyolcadik osztályosok egy kedves kis műsorral búcsúznak tanáraiktól. A gyerekek nem csupán egy kistablóval, és egy szál virággal búcsúznak, hanem vidám, humoros kis versekkel, idézetekkel, melyekre a legszívesebben emlékeznek.

A 8/a  osztály egy kvízzel készült. A gyerekek tanáraik legszembetűnőbb tulajdonságait sorolták fel, így kellett magunkra ismernünk. Majd a sok nevetés után mindannyian kaptunk egy “jókedv bödönt”, melybe az osztály minden tanulója írt nekünk olyan pozitív gondolatokat, melyek széppé és könnyebbé tehetik a napunkat.

A 8/b osztály igen próbára tette a tanári kar leleményességét! A tanterembe egy igazi kalandparkot varázsoltak, ládikókkal, kulcsokkal, kódokkal! És csak a megfejtés után távozhattunk! Hála néhány ügyes kódfejtő kollégának mindannyian kiszabadultunk! Természetesen itt is kaptunk néhány kedves szót, vicces jellemzést, melyen nagyon jól szórakoztunk!

A tanári kar nevében köszönjük mindkét osztályfőnöknek, Hamvasné Hortoványi Gyöngyvérnek és Petrovics Bélának, és nem utolsósorban a gyerekeknek ezt a vidám délutánt, mely egyben volt szomorú is, hiszen számunkra a búcsúzást jelentette.

Heinczné Cserni Katalin