Júniusi hírek (2017)

A tanév utolsó heteiben sok program volt iskolánkban. A zeneművészeti tanszak év végi vizsgáit hallgatva rádöbben az ember, hogy rengeteg tehetséges gyermek jár ide. Különleges zenei élményben volt része azoknak, akik hallhatták ezeken az alkalmakon a tanulók muzsikáját. Több diák tett alapvizsgát, Hoffmann Csenge és Schirmer Klára fuvolából, Szalai-Benedek Bálint és Striker Áron zongorából, Bálint András és Ribai AndrKÉP_ZeneiVizsga_Gabivalás pedig az ütő tanszakon. Gratulálunk a színvonalas vizsgájukhoz! Az egészre rátette a koronát a tanévzáró hangverseny, melyen fergeteges előadásoknak lehettünk tanúi. Köszönjük minden zenetanár egész éves munkáját, Szigeti-Benedek Gabriellának pedig azt is, hogy összefogja a zenei képzést.

A Kittenberger napon az ütős együttesünk és két táncos csoportunk színvonalas előadással örvendeztették meg a közönséget.

Sportversenyeken is vettek részt diákjaink. A II. korcsoportos fiúk voltak Albertirsán megyei atlétika diákolimpián. A 2. osztályosok pedig kölyökatlétikán vettek részt Vácon, ahol minden gyerek személyre szóló oklevelet kapott.

Tanév végén az osztályok nagyon változatos helyeken kirándultak a gyerekek nagy örömére. Idén megint lehetőséget kaptunk arra, hogy ingyen mehettünk át Visegrádra a komppal több osztállyal. Szeretnénk ezúton is megköszönni ezt az Atlantis Visegrád Club Kft-nek, és vezetőjének Jung Vilmos Úrnak.

Az utolsó héten egészségnapokat tartottunk, melyen unatkozni nem volt ideje senkinek. Köszönjük a testnevelő tanároknak a szervezést. A ballagáson elbúcsúztunk a 8. osztályosoktól. A tanévzáró ünnepélyen Petrovics László polgármester úr és Fábián Szabolcs igazgató úr beszédét hallgattuk meg, ezután az énekkar egy gyönyörű dalcsokrot énekelt. A kitűnő tanulók oklevelet és könyvet kaptak az egész éves kitartó munkájuk elismeréseként. Trombitaszót is hallhattunk Rácz Tamás és tanítványa Bálint Gergő előadásában. És itt még nem volt vége teljesen az évnek, mert a nyári napközis tábor érdekes programjain nagyon sok gyerek vett részt.

A szünetre mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Zoller Csabáné

KÉP_Tanévzáró